Over Auvilight

Auvilight, al 35 jaar aanwezig in de regio en richt zich op het adviseren, opleveren en distribueren van professionele Audio, Video en Verlichtingsapparatuur.

Audiovisuele projecten worden mede door ons ontworpen en ondersteund, door & met een Team van ervaren specialisten en passie voor Beeld, Licht & Geluidstechniek. Naast het distribueren van diverse gerenommeerde merken, is Auvilight ook importeur van Proffesionele High-End versterkers, luidsprekersystemen en AV bekabeling binnen de Benelux. Met deze Professionele producten bedienen wij specifieke gebruikers in de Event-, installatie-en entertainmenttechnologie.

Zo kunnen wij als Auvilight, een uitgelezen pakket aan Audiovisuele producten & oplossingen bieden, samengesteld met oog voor kwaliteit en flexibiliteit. In combinatie met onze jarenlange ervaring, deskundig advies en een optimale service, is zodoende een totaalpakket samengesteld waarmee wij projectpartners en installerende partijen een volwaardige AV-advies bieden. Gezamenlijk komen wij zo tot complete en efficiente oplossingen, voor tal van projecten alwaar AV-techniek van belang is.

Vandaag de dag zijn Audio, Video en Verlichting belangrijke communicatiemiddelen, welke veel verder kunnen gaan dan enkel het overbrengen van een boodschap. Ook wij gaan daarbij met Auvilight verder dan alleen het leveren van producten; Een totaal omvattend advies, helder onderbouwd. U kiest voor ons; dan kiest u voor kwaliteit en een gepassioneerd projectpartner.

Onze medewerkers hechten veel waarde aan het bouwen en het continueren van langdurige relaties, waarbij aan elke klant persoonlijke en professionele Service geboden wordt, gedurende de realisatie van spraakmakende en betaalbare Audiovisuele projecten. Dat doen we ook na de oplevering van projecten, met op maat afgestemde Service- & Onderhouds overeenkomsten.

Vraag een offerte aan

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


Auvilight
Europaweg 93
5707 CL Helmond

0492 - 477 722
info@auvilight.nl