Over Auvilight

Ons bedrijf Auvilight, voortgekomen uit Roosen Showequipment en Roosen Showshop, is al 35 jaar aanwezig binnen de regio Helmond/Eindhoven en richt zich op het adviseren, installeren en distributie van professionele Audio, Video en Verlichtingsapparatuur.

Audiovisuele projecten worden door ons ontworpen en ondersteund, door & met een Team van ervaren specialisten, met passie voor Beeld, Licht & Geluidstechniek. Naast het distribueren van diverse gerenommeerde A-merken voor de Nederlandse markt, is ons bedrijf sinds kort ook de import toegekend van een serie Pro High-End versterkers en luidsprekers binnen de Benelux. Met deze Professionele producten bedienen wij specifieke gebruikers op de PA Verhuurmarkt en evenementensector.

Zodoende kunnen wij u als Auvilight, een uitgelezen pakket aan Audiovisuele producten & oplossingen bieden, samengesteld met oog voor kwaliteit en flexibiliteit. In combinatie met onze jarenlange ervaring, deskundig advies en een optimale service, is zodoende een totaalpakket samengesteld waarmee projectpartners en installerende partijen, volwaardige AV-adviezen worden geboden. Gezamenlijk komen wij zo tot complete en efficiente oplossingen, voor tal van projecten alwaar AV-techniek van belang kan zijn.

Vandaag de dag zijn Audio, Video en Verlichting belangrijke communicatiemiddelen, welke veel verder kunnen gaan dan enkel het overbrengen van een boodschap. Ook wij gaan daarbij met Auvilight verder dan alleen het leveren van producten; Een totaal omvattend advies, helder onderbouwd, met gedegen kennis en een optimale Service van enthousiaste specialisten zorgen ervoor dat Auvilight uw project vele pluspunten biedt. U kiest voor ons; dan kiest u voor kwaliteit van een gepassioneerd projectpartner.

Onze medewerkers hechten veel waarde aan het bouwen en het continueren van langdurige relaties, waarbij aan elke klant persoonlijke en professionele Service geboden wordt, gedurende de realisatie van spraakmakende en betaalbare Audiovisuele projecten. Dat doen we ook na de oplevering van projecten, met op maat afgestemde Service- & Onderhouds overeenkomsten.

Vraag een offerte aan

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


Auvilight
Europaweg 93
5707 CL Helmond

0492 - 477 722
info@auvilight.nl